Dakkapellen en kozijnen

inclusief ramen, afwerking en schilderwerk

Dakkapel met uitstekende constructie

extra ruimte en licht

Snel en professioneel geplaatst

op maat gemaakte dakkapel, volledig geïsoleerd

Volledig afgewerkte dakkapellen en kozijnen op maat

Meer dan 15 jaar ervaring en persoonlijke service.

Een dakkapel is een forse ingreep, maar kan veel extra ruimte en licht bieden op de bovenverdieping en dus de waarde van jouw huis verhogen. Ik kan alle werkzaamheden die hierbij komen kijken voor je verzorgen: ik maak het dak open, bouw de constructie voor de dakkapel, voorzie de constructie van isolatie, werk de zijkanten netjes af, plaats de kozijnen en ramen en maak de dakkapel en het dak weer waterdicht. Ook het schilderwerk is voor mij geen probleem, zodat je met één aanspreekpunt en één offerte ook in één keer klaar bent. Alle materialen en gereedschappen die ik gebruik zijn van topkwaliteit, zodat je jarenlang plezier van de dakkapel kan hebben.

Kozijnen en ramen plaats ik overal in huis. Ik kom zelf maat nemen en zorg dat de kozijnen precies passen, de ramen zet ik er vakkundig in en de afwerking en het schilderwerk kan ik ook goed verzorgen.

Vraag direct een offerte aan via het contactformulier. Voor vragen kan je bellen naar 06 - 51 53 71 23 of mailen naar info@koelemanonderhoud.nl.